M8.1

Држач за монитор

Со денешното брзо темпо на работење и агилна работна средина, не постои простор ниту време за неудобност. M8.1, дел од револуционерната нова колекција на држачи за монитори на Humanscale, инстантно го подобрува комфорот, здравјето и продуктивноста на било кое работно место. Целосно компатбилен со традиционалните бироа и работните места со стоечка и седечка положба. M8.1 ги исполнува и задоволува различните конфигурациски потреби за единечни монитори од 2.7 до 12.7 килограми или – со опционото crossbar прицврстување – за два монитори што тежат до 5.5 килограми (засебно). Едни од поважните караткеристики кои ги поседува се патентираната технологија на федер кој ја компензира тежината и паметната стоп функционалност на Humanscale M8.1 овозможува индивидуалност и флексибилност потребна во современите, напредни работни места.

Повеќе информации на следниот линк .