World One

World One е нова, ажурирана верзија на реномираната World столица на Niels Diffrient, екстремно минималистичка, а сепак целосно функционална работна столица што некогаш била создадена. Се состои од истиот иновативен наслон за грб со мрежа од три панели и наслонување што ја поддржува вашата тежина, исто како и нејзиниот претходник. World One е економично решение кое ви нуди висококвалитетна ергономска поддршка и врвно седечко искуство.

• Идеална столица за работа од дома
• Врвна ергономска поддршка
• Достапна во нашата најпопуларна конфигурација: црна рамка со црна мрежа за наслонот на грбот и седиштето

• Наслони за раце што се подесуваат во висина

Прилагодување
Нерастегливата мрежеста конструкција од три панели создава контури што се приспособуваат на вашето тело, како и индивидуална лумбална поддршка за автоматско прилагодување.
Нуди поддршка и прилагодливост
Оваа столица нуди соодветна поддршка и автоматски отпор без разлика на големината на корисникот. Се прилагодува на големината на сечие тело. Нуди поддршка и прилагодливост Оваа столица нуди соодветна поддршка и автоматски отпор без разлика на големината на корисникот.
Се прилагодува на големината на сечие тело.
За сечие тело Предниот раб без рамка го елиминира притисокот во коленото при допир. Дизајнирана е за корисници до 136 килограми.

Повеќе информации на следниот линк .