Wave

Серијата Wave e создадена како резултат на гест, природно движење што дава живот на заоблени и минималистички форми без да ја запостави функционалноста на предметот.

Се состои од ѕидни полици, независни модуларни полици за книги и практични клуб-маси. Wave претставува надополнување создадено од метални плочи, елементите на мебелот се совршено погодни за јавни и приватни работни средини, кои се карактеризираат со постојано променливите методи на работење.

Повеќе информации на следниот линк.