Venice Cabinet

Изградена од панели од иверица со меламин.
Структурата има длабочина од 45 цм; и висина од 82цм, 160цм, и 206цм (ако ја изоставите најгорната површина). Дизајнирана е за врати и фиоки со шарки, со должина од 45цм, 90 цм. Секоја висина е дизајнирана на тој начин што секој простор е погоден за фасцикли, папки и регистратори во висина од 35 цм.

Вратите се достапни во 3 верзии:
– Цврсти врати со брави, направени од иверица со меламин дебел 18 мм и ABS лајсни.
– Врати со провидно обоено заштитно стакло, дебело 5 мм, завршено со брусен заоблен крај долж целиот периметар, со брави.
– Врати со анодизирачка алуминиумска рамка и заштитно стакло дебело 4 мм, во боја или со изгравиран финиш.

Шкафчињата можат да бидат надополнети со обвиткани горни финишни панели и страни во иста боја како и вратите и предните делови на фиоките.

Повеќе информации на следниот линк.