Terri tory

МОДУЛАРЕН ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ
Дали се соочувате со наплив на идеи? Sedus Terri Tory нуди речиси бесконечни можности за да ги претворите вашите идеи во реалност. Како мултифункционален мебел, Terri Tory нуди простор за складирање, создава зони и овозможува приватност на работните места. Ова овозможува простории создадени по нарачка, кои, благодарение на високиот степен на функционалност и атрактивниот дизајн, ги задоволуваат сите барања од аспект на современ распоред на просторијата и продуктивна благосостојба.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.