Temptation storage

Sedus Temptation Storage претставува многу повеќе од обична палета на производи за поголем складишен простор. Исто така ги обликува просториите додека истовремено ги одделува работните места и им дава структура на големите канцелариски простори. Како додаток на личниот складишен простор во близина на бирото, исто така овозможува место за седење за време на дискусии на работното место, поттикнувајќи комуникација.

Без разлика дали е опремена со тапацирана површина или со мултифункционални шини за кутии за организирање, исто така може да се комбинира и со целосната палета на Sedus Grand Slam складишните единици.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.