Temptation speed

Со брзина од 150мм/сек во подесување на висината, Temptation speed е најбрзото моторизирано биро на светот.
Без разлика дали е поставено како работен простор индивидуално или за цел тим и без разлика дали станува збор за седење или стоење, ваквите работни маси беа поставени како стандард и нудат додадена вредност од сите аспекти. Овозможуваат слобода на избор за корисникот и нудат одлична ергономија во работата зад биро.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.