Temptation Smart Twin

КАНЦЕЛАРИСКИ BENCH МАСИ ЗА РАБОТА ВО ТИМ
Овие двојни bench маси имаат електрично подесување на висината за подобра ергономија.
Флексибилноста и слободата на дизајнот се резултат на интелигентниот струен концепт, идеално надополнет со складишниот простор за струја на Temptation. Резултира со брзина, пристап до информации и комплетно едноставен изглед.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.