Temptation four

КАНЦЕЛАРИСКА РАБОТНА МАСА
Sedus Temptation Four системот на бироа и маси дава вистинска вредност преку елегантната едноставност, флексибилност и функционалност. Без разлика дали станува збор за лесно достапно решение за новиот вработен или како комплетен систем со опција за издолжување на бирото за професионалецот – Temptation Four го прави уредувањето и опремувањето едноставно. Едноставно прекрасно.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.