Temptation C

Ергономијата започнува онаму каде функционалноста завршува. Системот на Sedus Temptation C, ги комбинира дизајнот и ергономијата. Една од предностите на оваа работна маса е погодната технологија за подесување на висина, која гарантира максимална флексибилност. Совршениот начин за работа – Temptation C нуди вреден дневен допринос кон намалувањето на стресот и ергономските процеси на работење.

Дизајн: Дизајн тимот на Sedus

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и пробувањето на различни опции.
Конфигурирај го твојот производ.

Background
Достапни бои на работни површини Достапни се повеќе од 30 бои и декоративни ефекти на дрво за работни површини од тековните колекции на Sedus.
Дизајн на работни површини Достапна е широка палета од димензии и контури на работни површини.
Достапни бои на ногарки Ногарките се достапни во црна и бела боја, и бел алуминиум.
Додатоци Како додаток на разни решенија за снабдување со струја и преградни панели за приватност и акустика, достапни се сите останати опции од семејството Temptation. Ова вклучува, на пример: функционален мост со различни опции за складирање, полица за принтер и лаптоп, или држач за куќиште од компјутер.
Семејството производи Temptation C маса за конференции и состаноци, Тимска Bench маса Temptation smart twin
Поддршка за стапалата Поддршката за стапала е достапна во црна и бела боја, бел алуминиум и хром.

Карактеристики на дизајн

Дизајн за индивидуални работни места, без да го променат обединетиот изглед на канцеларијата како целина – за ова, Temptation C го нуди совршениот избор. Независно од подесувањето во висина, јасните естетски линии на дизајнот и дизајнот на взаемниот вокабулар на сите бироа и маси останува непроменет. Непроменливо прекрасен.

Подесување на висина

Ергономски дизајн кој одржува чекор со времето

Со пет различни опции на подесување на висина, Temptation C овозможува индивидуално, динамично работење на највисоко ниво. Но, не е изоставен ниту комфорот – рачно подесување во висина, плус, електричен мотор со широк опсег на прилагодливост од 650 мм до 1250 мм. Која технологија и да ја одберете, Temptation C придонесува за движењето во канцеларијата и го намалува притисокот во вашиот грб благодарение на можноста за промена на поставеноста на телото.

Детали