Tall pedestals

Без разлика дали станува збор за канцеларии со океански простор со bench работни маси или станува збор за мали канцеларии со единечни бироа, Sedus Tall фиокарите со додатни единици нудат максимален личен складишен простор со максимална функционалност. Достапни се во три варијанти – високиот фиокар со 3 вградени висини; фиокарот со димензии во висина на биро и комбиниран фиокар со додадена полица.

Sedus Tall Pedestal фиокарите со додатни единици се достапни со неколку различни ентериери и можат да бидат дополнети со широка палета на додатоци по личен вкус.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.