Summa

Создадена за најдинамичните современи лидери, Summa претставува разновидна кожна конференциска столица погодна за канцеларии, сали за состаноци, како и домашна канцеларија. Обвивната форма и обликувачките материјали се соединуваат во хармоничен дизајн кој зрачи луксуз во секој детаљ.

Комплето прилагодлива, Summa поседува врвна естетика и софицстицирана палета што го истакнува присуството на брендот во секоја средина. Со изработениот наслон за грб од дрво или тапацир, Summa е дел од кожената колекција на Humanscale без штетни хемикалии.

Луксузна и беспрекорно едноставна, Summa поседува механизам за наслонување со поддршка на вашата тежина и вградени наслони за раце за врвна удобност и поддршка во текот на работниот ден. Со само една дискретна рачка за подесување во висина, столицата останува прекрасно рафинирана од секој агол.

Повеќе информации на следниот линк .