Spike

Spike работната маса може да биде вградена со страничен додаток опремен со работна површина која се подесува во висина. Со тоа, овозможува да ја промените висината на вашето работно место едноставно и за само неколку мига преку користење на далечински управувач.

Функционалните и дискретните детали го комбинираат елегантниот изглед на додатните делови со извонредното занаетчиство, обезбедувајќи апсолутна стабилност и максимален простор за нозете. Парче мебел дизајнирано да им го олесни работењето на луѓето.

Повеќе информации на следниот линк.