Slight

Тенка како лист, колекцијата на SLIGHT софи е тотална спротивност од класичниот систем на обложување мебел.

Како малечка превиткана страница, мекото тело на софата ги прифаќа различните форми на корисникот и е дизајнирана во неколку модели со цел да ги задоволи различните потреби и барања. Погодна е и за во чекалници, како и за внатрешно домашно уредување.

Повеќе информации на следниот линк.