Skuba desk

Skuba работната маса, со своите елегантни “kickstand“ ногарки, се чини како да произлегла од некоја митолошка или фантастична приказна благодарение на нејзината трансформирачка моќ. Разновидната, еволутивна природа дозволува структурни промени, кои се адаптираат на различни ситуации и локации.

Тоа е идеја, која што, доколку е потребно, се претвора во работна канцелариска маса, маса за состаноци или пак, зошто да не, во една трпезариска маса за колегите.

Повеќе информации на следниот линк.