se:works

 


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bcommk/public_html/wp-content/themes/monstroid2/woocommerce/single-product/meta.php on line 26

Опис

Повеќе не е невообичаено да имате софа во канцеларијата. Многу компании во денешно време нудат удобни места за седење. Но, тоа не е доволно ако исто така сакате да ја зголемите продуктивноста на вашите вработени. Затоа, Sedus создаде нешто сосема ново со se:works : ергономски и мултифункционален тапациран мебел за да ги натера луѓето да се чувствуваат како дома во канцеларијата. Но, без сомнение дека е наменета за работа. Сами и во тим.

Дизајн: Фалк Блумлер

Прочитајте повеќе информации за производот на следниот линк.