Se:works table

Во денешно време можете да работите на било кое место. Но, кратките разговори со колегите, разменување идеи и пронаоѓање инспирација, искусување на чувството на заедништво и развивањето на општа култура – тоа е возможно само со директен пријателски контакт во опуштена средина. Местата опремени со софи претставуваат идеални места за средби.

Висината на индивидуалните Se:work маси е дизајнирана за да поттикне правилна ергономска поставеност на ‘рбетот додека работите седејќи на софа. Достапни се во форма на четириаголник или во кружна форма, со два различни дијаметри, работна површина од меламин или дрво, како и со црна или бела основа.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.