Se:note

МИНИМАЛИСТИЧКА РАБОТНА МАСА СО MONOBLOCK ДИЗАЈН

Како е можно брзо и лесно да се набави мебел за прес конференции, работилници или саеми? Каков вид на мебел е доволно флексибилен за краткотрајни состаноци? Se:note претставува совршен и вистински избор секогаш кога имате ограничено време и имате потреба од спонтаност. Микро работниот простор, што е максимално редуциран, не бара никакви дополнителни подготовки. Оваа работна маса е секогаш подготвена за користење: само поставете ја и започнете со работа.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.