Se:lab work desk

ЕДНОСТАВНО БИРО ЗА СЕКОЈА ПРИГОДА
Без разлика дали станува збор за поединечно или конференциско биро, Se:lab Work бирото ветува лесно и флексибилно работење. Четириножното биро со својот модерен дизајн може да се користи во различни работни околности и средини, речиси секаде. Опционалните тркалца овозможуваат слободно преместување низ целата просторија.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.