Se:lab tableboard

РАБОТНА МАСА СО ПОВЕЌЕНАМЕНСКА ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Se:lab Tableboard е биро што е совршено адаптирано за потребите на модерните канцелариски концепти и овозможува динамично работење. Станува збор за моторизирана, мобилна маса со опции за подесување во висина. Лесно се расклопува и складира со цел да заштеди простор благодарение на работната површина што се преклопува. Идеален избор за активни работни места. Вертикално подвижната работна површина може да служи и како табла за пишување, како додаток на стандардната боја на меламинот. Ова го претвора бирото во практична (бела) табла за пишување за миг.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.