Se:lab high desk

КАНЦЕЛАРИСКА РАБОТНА МАСА ЗА ПОГОЛЕМА РАЗДВИЖЕНОСТ
Sedus Se:lab (high desk) масата претставува комбинација од сите предности на концептите на современите високи маси: идеален избор за агилна тимска работа, или како комуникативно место за среќавање. Со висина од 900мм, охрабрува спонтани промени на поставеноста на р’бетот, што може позитивно да влијаат врз здравјето и креативноста. Опремени со тркалца, Se:lab (high desk) масите лесно се преместуваат, па затоа се совршено соодветни за инкорпорација во централните канцелариски зони и кафетериите на работното место.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.