Se:lab fold

БИРО НА СКЛОПУВАЊЕ ШТО ЗАШТЕДУВА ПРОСТОР, ПОГОДНО ЗА РАЗЛИЧНИ РАБОТНИ СРЕДИНИ

Безвременско дизајнираната маса на склопување е сестрана и е наменета за различни работни средини. Овозможува набрзина да креирате нов простор или да го реорганизирате веќе постоечкиот. Благодарение на својот механизам кој се расклопува и опционалната (лесна) табла, бирото е особено лесно за склопување и заштедува простор. Како опција, Se:lab Fold е достапна и во дизајн со тркалца, што се речиси незабележливи и се елегантно вметнати на дното на ногарките. За да го поместите бирото, едноставно подигнете една страна и турнете. Исто така, ногарките на расклопување овозможуваат заштеда на просторот за дури дванаесет бироа.

Повеќе информации на следниот линк.