Se:lab boards

БЕЛА ПРЕНОСНА ТАБЛА ЗА ПРЕТОЧУВАЊЕ НА ВАШИТЕ ИДЕИ
Sedus Se:lab таблите се лесни, преносни бели табли што можете да ги носите насекаде, притоа поддржувајќи го агилното работење. Двете страни на белата табла имаат магнетска површина за пишување, која исто така е погодна и за самолепливи ливчиња. Se:lab таблите се достапни во две величини и можат да се користат на работни места, работилници или спонтани состаноци.

Повеќе информации на следниот линк.