Secretair

Личната секретарка е повторно тука – преработена за да се адаптира на модернизмот и истовремено плени со својата елеганција. Sedus Secretair претставува сестрана, мобилна работна површина за привремено работење и се истакнува благодарение на нејзиниот лесен и едноставен изглед. Свежиот дизајн и висококвалитетните материјали овозможуваат приватност и чувство на домашен амбиент. Sedus Secretair претставува пријатно и примамливо место за луѓето што имаат потреба од простор каде внимателно ќе се фокусираат на работата, а истовремено ќе се чувствуваат како дома.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.