Se: matrix

Модуларен повеќенаменски систем на полици за повеќе намени

Во минатото бироата беа поставени едно до друго покрај некој столб, но денес, канцелариите се карактеризираат со нетериторијални работни места и океански простори. Во овој контекст, во фокусот се ставаат ефикасното искористување на просторот и места дизајнирани да исполнат специфични потреби. Се прашувате како да пронајдете место во канцеларијата каде ќе можете да работите и разменувате информации со вашите колеги, истовремено да најдете одделен простор за себе и вашите канцелариски материјали? Мебелот кој овозможува индивидуален дизајн и мултифункционална средина е од голема вредност и важност. Se:matrix е идеална комбинација на овие три карактеристики – функционира како простор за складирање, како елемент за одвојување и како декоративен елемент. Отворената полица може да се адаптира според потребите на работната средина, додека истовремено додава одредена неформалност во канцеларијата. Како резултат на тоа, добросостојбата станува стандард.

Просторен дизајн без ограничувања

Без разлика дали одвојувате индивидуални работни места, креирате тимски простори или поставувате место за библиотека – se:matrix е виртуелно без ограничувања во примената и нуди индивидуални решенија. Како функционален елемент, системот на полици дава структура на просторијата и овозможува одделување на работниот простор- сето тоа без да делува нападно.

1. Преградување на работни места за повеќе корисници Со шината за облека и фиоките на заклучување за чанти и други предмети, se:matrix гарантира дека потребната инфраструктура ви е при рака.

2. Преградување на единечни работни места Se:matrix прави рамнотежа меѓу работа која бара фокусирање (со затскривање) и тимската работа. Исто така нуди и складишен простор во близина на бирото за заеднички или лични документи.

3. Библиотека Креирање и структурирање нов простор: Со аголната конфигурација и отворените и затворените оддели, se:matrix истовремено нуди и затскривање и прегледност.

4. Место за релаксација со опција за прикачување на монитор Se:matrix е суптилно решение за преградување и дизајнирање на тимско работно место. Поседува широка палета на употреба, благодарение на ѕидот што оддава чувство на домашна атмосфера, како и со вградениот модул за монитор. Модуларен, со голем број опции

Индивидуалниот дизајн може да биде многу лесен. Se:matrix системот на полици е наменет за големи модули и може да се конфигурира на различни начини, во зависност од достапната површина и големината на просторот, потребниот складишен простор и личниот вкус. Може да се конфигурира во различни форми и облици: Линеарни или под прав агол, со различна висина и флексибилност по целата должина. Системот се базира на три стандардни модули, што можат да бидат комбинирани за да создадат различни поставки преку поврзување на елементите.

1. Функционален слој

Опции: отворени, со заден панел, со вратичка и заден панел, дел за електрични приклучоци со голем број опции за електрификација

2. Полици

Постои можност за продолжени полици како и вадење на полици

3. Заден панел

4. Страничен панел

5. Врата

6. Табла за пишување со држачи

7. Гардеробер

8. Организатор

9. Кошница со панел од рециклирана пластика

10. Покривка (за функционалниот слој)

11. Заден панел од рециклирана пластика

12. Оддел за кабли

13. Подесување во висина

14. Жардињера

Електрификација и Технологија

Стандардниот вграден функционален слој во секој модул овозможува оптимално напојување со електрична енергија. Може да следи со опционен оддел за кабли, кој нуди независност од подните адаптери и електрични приклучоци. На овој начин, електрификацијата може лесно да се пренесе низ просторијата и да ги снабди работните места во близина. Ова значи дека лаптопите и останатите уреди може лесно да се приклучат и наполнат по потреба, без никаков проблем.

Повеќе информации на следниот линк .

Опис

Конфигуратор за мебел Прилагодено на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и пробувањето на различни опции. Конфигурирајте го вашиот производ. https://www.sedus.com/en/solutions/furniture-configurator

https://www.sedus.com/en/solutions/furniture-configurator