Mobile pedestal

Sedus Mobile фиокарите можат да бидат корисни на многубројни места во канцеларијата. Со нивните различни карактеристики и прилагодување, можат да се користат како флексибилен складишен простор или како практичен мебел, додека нивната висина значи дека тие се погодни и за просторно одделување, како комуникациски елементи или за стоечки работни места.

Достапни се и со лизгачки врати и повисок заден панел кој вклучува функционална шина како стандард.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.