Se: air

Sedus Se: air

Хибридна работна канцелариска столица со лесен дизајн Колку похибридно, поагилно и поиндивидуално станува работењето, толку подинамична и поедноставна треба да биде канцелариската столица – без разлика каде се завршува работата. Во океанските простори, индивидуалните канцеларии и во домашните канцеларии, лесниот и филигрански дизаjн е со сѐ поголема побарувачка. Затоа, леснината на работното место сега носи ново име: se:air

Кога леснината се среќава со удобноста

Со se:air ќе немате никаков проблем да останете смирени и сконцентрирани. Se:air е создадена без класичниот целосен тапацир. Наместо тоа, таа поседува воздушнопропустлива мрежеста мембрана во самото седиште и наслонот за грб, на тој начин овозможувајќи комфор. Различните седечки положби и движења се оптимално поддржани благодарение на аголот на движење на цврстината во мембраната. Акумулира топлина кај точките на притисок, па затоа болките и лизгањето во седиштето се спречени со леснотија.

*Агол на отворање: 18 (со опција за закочување)

* Опционално: лубална поддршка што се подесува во висина

* Ротирачки и подвижни перничиња со ефект на „лебдење“

* Наслон за раце што се подесува во висина

* Седиште што се подесува во висина

* Наслон за грб со опција за закочување

Механизам наменет за минималисти

Со se:air се исполнети и најкритичките барања за една работна канцелариска столица: голема слобода во движењето, ергономско седење и целосен комфор. Патентираниот „Kinetic Swing“ механизам автоматски ја утврдува тежината на корисникот. Како последица на тоа, самиот корисник нема потреба да се грижи за индивидуално подесување на самата столица. Висината на седиштето и мултифункционалните наслони за раце можат рачно да се подесат токму за таа намена. Принципот е едноставен: само седнете и започнете со работа.

Монохроматски дизајн Se:air е достапна во пет различни бои

Повеќе информации на следниот линк .

Опис

Конфигуратор за мебел

Прилагодено на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и пробувањето на различни опции. Конфигурирајте го вашиот производ.

https://www.sedus.com/en/solutions/furniture-configurator