Se Joy

Порано, работата претставуваше неемоционален начин на заработка за живот. Но денес, таа претставува многу позначаен дел од животот, каде е важно вистински да уживате во она што го работите. Овој развиток се одразува преку канцелариите кои се претворени во простории што нудат поголема слобода, и резултира со дизајн токму како Sedus Se:joy.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.

Задоволува сечии потреби. Без компромиси.

Удобното седење може да претставува предизвик кога повеќе вработени го користат истото работно место. По сѐ, сите преференции и корисници се различни – без разлика дали високи или ниски, поситни или покрупни – сакаат седиштето да им биде удобно веднаш штом ќе седнат. Но, тие немаат многу време за да го подесат седиштето до нивната посакувана позиција во салата за конференции или на неформално работно место. Во моментот имаат поважни работи и столицата мора да биде во вистинската положба веднаш. Во овие ситуации, Se:joy со гордост може да ги покаже своите предности. Нуди ергономски комфор при седењето уште од првата секунда – на секого.

Импресии

Компактна и удобна.

Современ дизајн, удобно седење и интуитивна функционалност се светото тројство во сите канцелариски средини каде што движењето е неизбежно во текот на денот – дали во салите за конференции, местата за привремено работење на проект или домашните канцеларии. Se:joy се залага за забава – токму затоа што претставува вистинска вредност за вложената сума.

Повеќе се чувствувате како дома, отколку во канцеларија

Работењето од домот веќе станува клучен дел од современиот свет на работење за сѐ повеќе и повеќе луѓе – без разлика дали како продолжување на нивното работно време или како нивно главно место за работа. Има и различности во тоа колку често се користи домашната канцеларија. Но, постои заеднички тренд кога станува збор за уредувањето. Тие треба да се пријатни и да го рефлектираат личниот стил, кој е уште поважен кога канцеларијата е во домот. Случај за Se:joy, примарно – современа работна столица што луѓето сакаат да ја имаат и во нивните домови.