Se: Flex

Работна канцелариска столица за работни места со повеќе корисници.
Sedus Se:Flex е неизоставен дел од работните места на кои преовладуваат поголем број корисници. Благодарение на паметниот автоматски систем за тежина, нуди можност автоматски да се прилагоди на сите корисници. Истовремено, наслонот за грб го следи секое движење на корисникот, што резултира со максимална слобода во движењето и правилно седење во сите позиции.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.

Background
Разновидности -Наслон за врат од црн винил што се подесува во висина -Закачалка за палта -Флексибилен спојувачки елемент за седиште и грб во портокалова боја
Боја на модел -Црна -Светло-сива
Тркалца -Тврди тркалца за меки подови -Меки тркалца за тврди подови -Целосно закочени тркалца за дизајн зад пулт
Прекривка од мембрана -Црна -Песочна -Сива -„Matcha“ зелена -Светло-сива
Подесување на седиштето во висина -Гаслифт со механичко подесување на пружините -Гаслифт -Гаслифт за дизајн за лобија со обрач за потпирање на стапалата и алуминиумска основа
Основа -Пластична основа -Основа од алуминиум во црна боја -Основа од алуминиум во светло-сива -Основа од алуминиум со лак

Совршено дизајнирана дури до најситните детали.

Наменета за работни места со повеќе корисници – и за индивидуални потреби. Со паметни карактеристики и обемна палета од основни опции, Se:Flex е оптимално дизајнирана според барањата и потребите на паметните работни средини. Покрај тоа, Se:Flex нуди широка палета на опции за конфигурација, за да биде уште посоодветна за користење и лесно да се прилагоди на индивидуалните потреби.

Разновидна, токму како и нејзините корисници.

Слобода во движењето, дизајнирана токму како што ви се допаѓа вам. Големината на она што напредната технологија на Se:Flex го нуди не се забележува на прв поглед. Она што е очигледно се светлите, слеани форми и динамичниот изглед. Se:Flex е прецизна кога станува збор за опремата и достапните бои. Различниот дизајн овозможува многу лесно да се вклопи во сите современи работни средини.

Работна канцелариска столица за работни места со повеќе корисници.

Sedus Se:Flex е неизоставен дел од работните места на кои преовладуваат поголем број корисници. Благодарение на паметниот автоматски систем за тежина, нуди можност автоматски да се прилагоди на сите корисници. Истовремено, наслонот за грб го следи секое движење на корисникот, што резултира со максимална слобода во движењето и правилно седење во сите позиции.