Saddle/Pony Saddle

Ергономските столици. Секоја столица се состои од уникатен триаголен дизајн со контурирано перниче што ви овозможува да седите како на самар. Ваквото седење се препорачува за здрав лумбален дел од кичмата поради тоа што го намалува притисокот на одредени точки и ја зголемува циркулацијата.

Додека традиционалните столици честопати се неудобни, статични и тврди, Freedom ергономските столици го имаат истиот ергономски дизајн како и останатите производи на Humanscale. Резултатот е забавна, разновидна столица што го поттикнува вашето движење, додека истовремено ви нуди удобност и добросостојба на работното место.

• Ергономски дизајн

• Лесна за употреба

• Разновидни решенија

• Долготрајност

• Идеална за медицински установи

• Погодна за бар или пулт

• Нема потреба од монтажа

Повеќе информации на следниот линк .