reThink

Нашиот тим за дизајн предложи да го земеме в предвид начинот на кој ги користиме материјалите и како ги градиме подовите, заматувајќи ја границата помеѓу цврсто и меко. Комбинирајќи ја издржливоста на тврдата површина со естетиката на меката површина, ReThink ткаените луксузни плочки од винил претставуваат хибридно подно обложување со корисна и функционална намена и текстилен изглед.

Создадени за перформанс, наслоени за јачина и споени во една цврста површина, ReThink е создадена за да се спротистави на флеки и триење. Финишот од напреден уретан од кварц на ExoGuard™ спречува избледување и создава бариера која што ги спречува флеките и валканиците да навлезат во ткаениот материјал, правејќи го чистењето многу полесно. Стабилизирачкиот комбиниран слој обезбедува целост на производот.

Повеќе информации на следниот линк.