Auxiliary

Инспирирана од прелевањето на природата – танцувањето на брановите на брегот, прелевањето на промените на боите на сезоните – со новата колекција подни облоги на Auxiliary од Shaw Contract, можете да создадете прекрасни транзиции во вашиот секојдневен ентериер.

Со три различни стилови: Complement, Detail и Feature, во беспрекорна заедничка комбинација, можете да воведете бои и суптилни и нежни шари за да постигнете уникатни и стилски подни дизајни.

Повеќе информации на следниот линк.