reFrame

Во оваа дигитална ера, нашата зголемена желба за стимулација на сетилата нѐ привлекува кон опипливото. ReFrame се новите ткаени луксузни плочки од винил што допринесуваат за визуелна длабочина и текстура на просторите во кои работиме, учествуваме и учиме. Колекцијата претставува хибридно подно обложување што создава практична, корисна и функционална намена со текстурен изглед, комбинирајќи ја издржливоста на цврстата површина со естетиката на меката површина.

Бескрајни можности ReFrame оживува на подот – со оптичка визуелност која дава чувство и на деликатност и на динамичност. Комбинирајте ја со подлабоката текстура на ReThink ткаените луксузни плочки од винил од Shaw Contract за да додадете моменти на тивка опипливост. Сестраноста на колекцијата поттикнува интеракција и создава визуелни знаци за зонирање, идентитет на брендот или ориентација во просторот.

Повеќе информации на следниот линк.