Simply by Nature

Инспирирана од чудата на надворешниот свет, колекцијата Simply By Nature нуди органски шари и меки текстури во просториите во кои работите и се поврзувате. Како вдишување чист воздух, оваа природно инспирирана колекција носи убавина и спокој во секоја просторија. Со својата палета од земјени тонови совршено се вклопува со разновидна естетика, давајќи му разновидност на внатрешниот ентериер.

Секоја облога има мерка 50 x 50цм. Styles Array, Offset и Structure се достапни во 10 бои. Arrange е достапна во 14 бои. Нашите производи на No Rules можат да бидат поставени во било која конфигурација што ќе ја одберете, нудејќи олеснета инсталација и едноставна замена по потреба.

Повеќе информации на следниот линк.