Living Systems

Observe, Respond, Transform

Зачекорете во простор дизајниран да ги побуди, развие и ревитализира сетилата. Регенеративниот дизајн влијае врз оваа системска колекција од органска и текстурна естетика. Колекцијата Living Systems нуди топло и холистичко искуство на местата во кои работиме, учиме и соработуваме.

Обоена од природата Колекцијата вклучува седум различни стилови на подни облоги, во три различни шари. Observe, Respond и Transform нудат целосна неутрална палета. Observe Colour, Respond Colour и
Transform Colour вметнуваат спектар од живописни и јарки бои. Endless – јарка, речиси цврста подна облога, беспрекорно ја соединува целосната палета на оваа колекција.

Повеќе информации на следниот линк.