Floor Architecture II

Floor Architecture II е инспирирана од чинот на соединување на формите на природниот камен, брусен бетон, мали камчиња и чакал. Оваа EMEA-дизајнирана колекција се базира врз приказната за пресекот помеѓу природата и она што е создадено од човекот: под влијание на материјалите, површините и човечките интервенции кои потоа сакаме да ги воведеме.

Floor Architecture II нуди вредност и софистициран дизајн; Stone и Fragment додаваат едно повисоко ниво на внатрешно-уредените средини. Stone и Fragment се достапни со поддршката и помошта на нашиот ComfortWorx™. ComfortWorx™ е нашиот нов систем за поддршка на EMEA кој нуди решенија и за акустичен комфор, но и за комфор при движењето.

Повеќе информации на следниот линк.