Desert Lights

Пронајдете ги одразите и текстурите на античките песоци тука, заживеани со „cut and loop“ технологијата која нуди прецизност, детали и скулптурна текстура. Tailor Tuft за уникатна контрола со цел да се создадат простори кои на крајот им дозволуваат на луѓето да се опуштат. Со дваесет и една шара по нарачка на скулптурна текстура и висока дефиниција што ниту еден друг производител не може да ја понуди, Desert Lights нуди поглед издлабен од природата кој ќе ве остави без здив.

Боите на пустината
Палетата од бои за Tailor Tuft делот од колекцијата се состои од две црвени нијанси, една сива и една светла и неутрална. Нуди драматичен изглед и го одразува главниот концепт на југозападот на црвената пустина во Америка.

Повеќе информации на следниот линк.