Eon + Amalgam

Инспирирана од суровата убавина на најистрајните материјали од природата, оваа колекција со димензии 50 х 50цм на луксузни плочки од винил се спојува со класичната естетика и современиот стил, заедно со издржливоста која е потребна во средините со голема раздвиженост. Двонаменскиот систем за заштита им овозможува на овие производи да бидат поставени како директен лепак или loose lay. Дизајнирана за разновидност, дебелината од 5 мм овозможува составување со подни облоги без да има потреба од преодни лајсни.

Повеќе информации на следниот линк.