Relations

Елеганција, висок квалитет, разновидност – Тоа е она за што Sedus Relations палетата на складишни единици се залага. Како единица со цврста основа или како додатна единица, и како комода што изгледа престижно, изгледот на линијата на производи на Relations може да се забележи и преку квалитетот на нејзиниот финиш. Ова може да се искуси уште од првиот пат кога ќе биде отворена, благодарение на беспрекорните лизгачки врати.

Одвнатре нуди голем простор кој може да се користи како систем за пополнување и како фиоки. Многубројни можности за дизајн со извонредни површини и атрактивни бои ги комплетираат можностите од оваа палета на простори за складирање. Дизајн создаден за лидери.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.