Reception desk

Рецепцијата игра клучна улога кога е во прашање лобито или фоајето на компанијата, во канцеларии каде што се примаат клиенти, како пулт за информации во океанските простори или како шалтер за информации во амбулантите на докторите или во канцелариите на адвокатските фирми. Нуди топло добредојде на посетителите и претставниците од корпоративниот свет, а истовремено претставува работно место со ергономски способности.

Палетата рецепции од Sedus нуди сѐ што некогаш би ви било потребно, и како таква, може да ги изврши овие две функции до совршенство.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.