Radar – lounge tables

Radar клуб-масите претставуваат совршено надополнување на Radar колекцијата. Дизајнирани се со цел повеќенаменските простории да ги претворат во целосно ефикасни и функционални простори. Овие маси нудат агилен, подвижен и современ изглед и пленат со својот карактер.

Масите се достапни во две различни висини и форми за максимална флексибилност. Laptop масата е достапна во висина од 55 цм, додека Breakout масата е достапна во висина од 65 цм и е дизајнирана за да може да се постави во близина на фотелја како додаток, како постолје за чаши и додатоци.

Повеќе информации на следниот линк.