Pop – lounge table

Frezzа lounge и клуб-масите се достапни во различни форми и материјали и се дизајнирани со цел да ги задоволат овие барања. Претставени во три различни висини, 40 – 75 – 105цм, тие се прилагодуваат на различните работни решенија и исто така можат лесно да се комбинираат со фотелји и софи во порелаксирачките средини.

Масите во висина од 105цм можат лесно да се претворат во места за инспирација, отколку да служат само како едноставни работни места кога се поставени во канцелариите. Идеални се за состаноци и комуникација, бидејќи промовираат соработка, истовремено и работна ефикасност. Тие исто така може да се користат и за краткотрајни состаноци (на нога) и поттикнуваат спонтани промени на поставеноста на ‘рбетот што позитивно влијаат врз здравјето.

Повеќе информации на следниот линк.