Pop – high table

Frezzа lounge и клуб-масите се достапни во различни форми и материјали и се дизајнирани со цел да ги задоволат овие барања. Претставени во три различни висини, 40 – 75 – 105цм, тие се прилагодуваат на различните работни решенија и исто така можат лесно да се комбинираат со фотелји и софи во порелаксирачките средини.

Масите во висина од 74 цм се дизајнирани за да пружат удобна ергономска поставеност на ‘рбетот за време на работата во lounge местата. Имате можност да изберете помеѓу кружни и четириаголни форми, површини во бела или црна боја, и основа од хром или алуминиум.

Повеќе информации на следниот линк.