Path

Path – наменета за сечие тело
Path веднаш се адаптира на секој тип на тело. Повеќето столици се создадени со цел да одговараат на некоја замислена „просечна“ форма на телото, принудувајќи го корисникот да ја подесува столицата сѐ додека не ја постигне удобно седење на истата. Path е едноставна и прилагодлива,функционира без никаков напор и ви овозможува вам истото.
Path – наменета за секаде
Топлата, разновидна естетика на Path е одговорот на брзото еволуирање на работните простории. Благо-заоблената силуета се истакнува во секоја средина – нудејќи отворена, возвишена едноставност. Големиот избор на персонализирани опции ја прави Path совршено прилагодлива, налик камелеон, поради што се вклопува и ја надополнува средината, наместо да ја редефинира.
Најодржливата работна столица во светски рамки
И покрај најстрогото и сеопфатно тестирање во индустријата, Path се здобива со сертификат „climate positive“, што значи дека секој пат кога се произведува една столица, планетата значително се подобрува. Кога ќе се одлучите за Path, вие се одлучувате за поздрава планета за сите нас.
Path ја користи физиката за да одговара и да се прилагоди на 95% од луѓето, без разлика на типот на нивното тело, во истиот момент кога ќе седнат на неа, без комплцирани прилагодувања. Создадена е да биде едноставна и прилагодлива, ви нуди беспрекорност со цел и вие да функционирате беспрекорно.

Повеќе информации на следниот линк .