On spot cosy

Предизвикот на современите работни средини е да се задоволат повеќе аспекти. Покрај функционални, тие исполнуваат многу повеќе аспекти. Истовремено, се ориентираат кон потребите на вработените. Класичните работни места со работни маси се надополнети со неформални средини, просторни тимски работни површини, флексибилни централни зони и lounge зони.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и пробувањето на различни опции.
Конфигурирај го твојот производ.

Повеќе од само удобна

Самото име „cosy“ кажува сѐ: се залага за удобно седење – дури и на подолг временски период. Како целосно тапацирана столица, On Spot Cosy нуди удобно седечко искуство во комбинација со ергономски карактеристики. Овие карактеристики го вклучуваат седиштето, косиот преден агол, како и високиот наслон за грб и вградената лумбарна поддршка за долниот дел од грбот. Отворениот дизајн на седиштето овозможува слобода во движењето на лево и на десно. Ова го олеснува наслонувањето и опуштањето, и поттикнува здрава и правилна поставеност на ‘рбетот – идеална за конференции.

Од едноставна до стилска

Без разлика дали станува збор за lounge средини или сали за состаноци: On Spot Cosy може индивидуално да се уреди за да се вклопи во средината и да ги задоволи вашите лични потреби. Достапни се речиси бесконечни комбинации. Покрај надворешниот и внатрешен слој, тапацирот на седиштето исто така може да се направи по избор; цврстото дрво и металните ногарки се исто така достапни во повеќе дизајни.

Компактна и удобна

Иднината е удобна и пријатна – токму како On Spot Cosy. Настрана од стандардните решенија, целосно тапацираната столица е идеалната алтернатива за состаноци, и благодарение на нејзиниот компактен дизајн и компактни димензии, таа е погодна и за конференциски маси.