Mobile, desk & technical pedestals

Pedestal палетата нуди многу повеќе од само обичен простор за складирање. Овој интелигентно дизајниран и високо флексибилен систем помага во секојдневното работење во канцеларијата, но исто така помага да се обезбеди опримизиран и ефикасен работен тек. Мобилните фиокари и фиокарите со висина на биро се достапни во неколку висини.

Можат да бидат сместени под биро, позиционирани од страна или да се користат низ целата канцеларија. Нивните многубројни опции за дизајн значи дека тие совршено се вклопуваат во сите канцелариски ентериери; од класично елегантен стил до посовремен изглед.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.