Metal Table – lounge table

Frezza Metal Table масичките се достапни во две висини: 45цм и 65цм. Создадени се од метал дебел 8 милиметри, во бела или црна боја со површина во форма на трапезоид.

Тенкиот цилиндричен столб од челик ја спојува основата со површината, овозможувајќи ѝ да се врти до 180°. Благодарение на својата структура, постои можност да се приближи масичката поблиску до седиштето, нудеќи удобност на една мала потпорна површина.

Доколку Metal Table масичката е поставена во близина на софа, фотелја или кауч, таа е погодна за да задоволи различни и многубројни функционални потреби.

Повеќе информации на следниот линк.