Meet tables

Sedus Meet масите се дизајнирани да овозможат пријатна и удобна средина на различните места во кои се среќаваат луѓето. Оддаваат карактеристики на места за одмор и релаксација со својата графичка и апстрактна едноставност и концизност. Со различните опции за индивидуален дизајн, можете да створите пријатни слики за бистроа, одморалишта за вработени или кантини.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.