Mastermind

КАНЦЕЛАРИСКА РАБОТНА МАСА ЗА СОСТАНОЦИ, СЕМИНАРИ И КОНФЕРЕНЦИИ
Со Mastermind, Sedus создаде интелигентен систем на маси што се сѐ, освен стандардни или вообичаени. Се адаптираат на секаква големина и форма на просторија и нудат речиси бескрајни можности за дизајн по нарачка. Додаток на ова се и поставените стандарди со висок квалитет: при произведување се користат само селектирани материјали, поради кои многу од чекорите при изработката се изведуваат рачно. Без разлика дали станува збор за состаноци и конференции или за неформални работни средини – Mastermind претставува совршен избор за вас.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.