Mastermind high desk

КАНЦЕЛАРИСКА РАБОТНА МАСА ЗА СОСТАНОЦИ И КОНФЕРЕНЦИИ
Простории што инспирираат наместо само обични простории за работа. Со Mastermind (high desk) масите, Sedus нуди палета што ги комбинира сите предности на концептите на современите високи маси. Без разлика дали станува збор за привремено работење, или како место за комуникација, поттикнува соработка и ефикасност. Причината за тоа е дека состаноците што се одржуваат додека стоиме, се поживописни и обично траат пократко. Истовремено, работењето зад висока маса, предизвикува спонтани промени на поставеноста на р’бетот, што можат позитивно да влијаат врз здравјето.

Повеќе информации на следниот линк.

Опис

Конфигуратор на мебел
Прилагоден на индивидуалните барања и личните желби: Конфигураторот го олеснува планирањето на столици и друг мебел и испробувањето на различни опции.
Конфигурирајте го вашиот производ.